(0345) 51 22 07

Dierenartsen

Jantien Haanebeek

Studeerde in 2004 aan de Universiteit van Utrecht af als dierenarts. Startte na haar studie als gezelschapsdierenarts in Spanje. Keerde in 2009 terug in Nederland om als allround dierenarts aan de slag te gaan. Jantien geniet volop van haar werk en is eigenaar van de kliniek.

Menno Rouschop

Na een tijd gewerkt te hebben als dierenarts landbouwhuisdieren, heeft Menno de overstap gemaakt naar de gezelschapsdieren. Als hij naar de praktijk komt, neemt hij vaak onze praktijkhond Sep mee. Sep is een pup Drentsche Patrijshond waarmee Menno sinds kort regelmatig jachttrainingen doorloopt.

Lucia Bakker

Sinds januari 2021 werk ik met veel plezier bij dierenkliniek Haanebeek! Ik ben sinds mijn afstuderen in 1994 werkzaam als dierenarts gezelschapsdieren en heb ik ook enige jaren lesgegeven  aan een school voor dierverzorging en dierenartsassistenten. Thuis heb ik 3 honden en een kat en een voliére met kwartels. Met de jongste ben ik nog volop in jachttraining!

 

 

 

Assistenten

Anne-Hilde André

Als het om vertrouwde gezichten in de kliniek gaat, dan is dierenarts-assistente Anne-Hilde daar misschien wel de bekendste van. Zij werkt al bijna 40 jaar voor de kliniek en kent alle klanten. Zij vindt het een voorrecht om dieren te kunnen helpen en houdt van het afwisselende werk, de samenwerking met de artsen en het contact met de klanten. Diepzeeduiken en het observeren van het onderwaterleven is haar passie.

Katja Kanis

Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam in deze fijne kliniek en mag ik deel uitmaken van dit leuke team! Na 20 jaar als assistente te hebben gewerkt bij een andere dierenartsenpraktijk, hoop ik de volgende 20 jaar in deze kliniek een vertrouwd gezicht te mogen zijn. Vanaf jongs af aan was ik altijd al bezig met dieren en heb ik al van alles mogen verzorgen. Het was dan ook geen verrassing dat ik uiteindelijk de opleiding tot paraveterinair ben gaan doen en in deze branche aan het werk ben gegaan. Thuis heb ik 3 geweldige honden (herder x husky, een boomertje en een middenslag poedel) en 2 lieve katten waar ik volop van geniet. 

Lizette de Bruin

Sinds augustus 2019 is Lizette de Bruin bij ons werkzaam als dierenartsassistente. Ook zij heeft geruime tijd ervaring als dierenartsassistente. Haar hobbies zijn haar honden, paarden en schapen.