Dierenartsen

Jantien
Haanebeek

Studeerde in 2004 aan de Universiteit van Utrecht af als dierenarts. Startte na haar studie als gezelschapsdierenarts in Spanje. Keerde in 2009 terug in Nederland om als allround dierenarts aan de slag te gaan. Jantien geniet volop van haar werk en is eigenaar van de kliniek.

Menno
Rouschop

Na een tijd gewerkt te hebben als dierenarts landbouwhuisdieren, heeft Menno de overstap gemaakt naar de gezelschapsdieren. Als hij naar de praktijk komt, neemt hij vaak onze praktijkhond Sep mee. Sep is een pup Drentsche Patrijshond waarmee Menno sinds kort regelmatig jachttrainingen doorloopt.

Lucia
Bakker

Sinds januari 2021 werk ik met veel plezier bij dierenkliniek Haanebeek! Ik ben sinds mijn afstuderen in 1994 werkzaam als dierenarts gezelschapsdieren en heb ik ook enige jaren lesgegeven  aan een school voor dierverzorging en dierenartsassistenten. Thuis heb ik 3 honden en een kat en een voliére met kwartels. Met de jongste ben ik nog volop in jachttraining!

 

 

Assistenten

Thoma van Kruisbergen

Sinds 1 november 2021 werk ik met heel veel plezier in deze kliniek! Na 11 jaar werkzaam geweest te zijn in het laboratorium, heb ik mijn hart gevolgd en mezelf omgeschoold naar paraveterinair. Ik heb hier geen moment spijt van gehad en ga elke dag met plezier naar mijn werk, benieuwd welke uitdagingen mij die dag te wachten zullen staan. Zelf heb ik een lieve hond (kruising Labrador/Labradoodle) waar we heerlijke lange wandelingen mee doen in mijn vrije tijd.

Katja
Kanis

Sinds 1 oktober 2020 ben ik werkzaam in deze fijne kliniek! Na 20 jaar als assistente te hebben gewerkt bij een andere dierenartsenpraktijk, hoop ik de volgende 20 jaar in deze kliniek een vertrouwd gezicht te mogen zijn. Vanaf jongs af aan was ik altijd al bezig met dieren en heb ik al van alles mogen verzorgen. Het was dan ook geen verrassing dat ik uiteindelijk de opleiding tot paraveterinair ben gaan doen en in deze branche aan het werk ben gegaan. Thuis heb ik 3 geweldige honden (herder x husky, een boomertje en een middenslag poedel) en 2 lieve katten waar ik volop van geniet. 

Lizette
de Bruin

Sinds augustus 2019 is Lizette de Bruin bij ons werkzaam als dierenartsassistente. Ook zij heeft geruime tijd ervaring als dierenartsassistente. Haar hobbies zijn haar honden, paarden en schapen.